Alle producten worden rechtstreeks geïmporteerd en zorgvuldig door Peter en Karien geselecteerd. Het zoeken naar puurheid en de originaliteit van het aanbod was voor hen een waar plezier en hopelijk voor jullie een streling voor de smaakpapillen.

Capoforte - Primitivo
€15,60 incl. BTW

Anti-pasti schotel - Telefonisch bestellen
€14,00 incl. BTW
Re-Manfredi – Bianco Basilicata
€13,80 incl. BTW
Een gouden kleur met groene reflecties. Zeer complex boeket met fruitige toetsen van appel en perzik, kruidige tonen van salie en brandnetel, gepaard met hints van rozen en kaneel. In de mond krijgt men opnieuw dezelfde aromaten, bijgestaan door een opvallende mineraliteit.
Een ♥ voor Italië, met liefde aan jouw deur geleverd


Zorgvuldig uitgekozen Italiaanse producten
Met de grootste zorg verpakt
Peter en Karien verpakken zorgvuldig jullie geselecteerde producten in gerecycleerde dozen. Afhankelijk van het type product maken wij de beste keuzes in materiaal. Dit om er zeker van te zijn dat jouw bestelling perfect bij jou aan de deur toekomt.
Gerelateerde producten
Bava – Barbaresco
€37,50 incl. BTW
Berlucchi ’61 – Franciacorta Rosé
€37,00 incl. BTW
Cascina Castlet – Barbera d’Asti
€16,40 incl. BTW
Cascina Chicco – Barolo Riserva Ginestra
€68,50 incl. BTW
Cascina Chicco – Mompisano
€20,00 incl. BTW
Giulio Cocchi – Brachetto d’Acqui
€18,70 incl. BTW
Nino Negri – Sfursat Sforzato
€41,30 incl. BTW
Enkel de beste Chiavennasca worden geselecteerd, en worden gedurende 3 maand gedroogd in houten bakjes. Granaat van kleur, en geuren van bittere kruiden, gedroogde bloemen, pruimen en rozijnen. Mooie aanhoudende afrond met de nodige frisheid. Dit is één van de vele onbekende Italiaanse parels, en is waarachtig hemels mooi in het glas.
Spada – Valpolicella Ripasso Superiore
€22,50 incl. BTW
Robijnrood. Intens en sterk karakter. De geur is verrassend breed en intens met een mengeling van pruimen, zwarte kersen, peper en gember. De smaak is complex, harmonieus en heeft lichte tannine. Deze wijn wordt verkregen door de most een tweede maal te laten macereren op de overgebleven resten die gediend hebben voor de Amarone (ripassare), zodat de wijn de aroma's van deze topper tot zich kan nemen. Geschikt voor een middellange - lange bewaring.