Toont alle 7 resultaten

Aia Vecchia – Sor Ugo Bolgheri Superiore

42,60 incl. BTW
Granaatrood. Een boeket van kersen, menthol en een vleugje rozemarijn. In de mond, rond en rijk zonder overweldigend te zijn. Aroma's van zwarte bes, zoethout en koffie. Een wijn die zeker doet watertanden en gerust naast grote kleppers mag staan. Prijs kwaliteit een topper onder de Bolgheri 's.

Bepin De Eto – Greccio Rosso

24,90 incl. BTW
Diep granaatrode complexe wijn. Elegant met prominente aanwezigheid van rode bessen, mooi geïntegreerde vanille en kruiden verkregen door de rijping op vaten.

Casa Maschito – La Terrazza

51,20 incl. BTW
Diep robijnrood kleur met oranje reflecties. Geurig boeket van fruit confituur met discrete toetsen van vanille en kruiden en zeker het getoaste. De smaak in de mond is vol krachtig, alles mooi in evenwicht gehouden door de fluweelachtige tannine.

Casa Maschito – Portale Aducca

17,70 incl. BTW
Robijnrood met oranje tinten. Mooie geur van een pot confituur en discrete toetsen van vanille en geroosterde kruiden. In de mond, medium krachtig, elegante wijn met mooie droge tannine.

Re-Manfredi Rosso – Taglio Del Tralcio

16,90 incl. BTW
Robijnrode kleur. Een intense geur van balsamico en fruitige toetsen. Na het walsen, duidelijke geur van cacao en zwarte kersen. Zeer mooi in de mond met zijdeachtige omhullende tannine. De finale is rond, romig, fruitig en heeft een lange afdronk. Deze wijn heeft de onmiskenbare mineraliteit, typisch voor de vulkanische bodem. Serveren op 16-18°C

Spada – Amarone Firmus

43,00 incl. BTW
Robijnrood. Intens en van grote finesse. Hints van rijpe kersen en pruimen. In de mond, complex, fluweelzacht, vol krachtig met typische kenmerken van de ingedroogde druiven.

Spada – Valpolicella Ripasso Superiore

22,50 incl. BTW
Robijnrood. Intens en sterk karakter. De geur is verrassend breed en intens met een mengeling van pruimen, zwarte kersen, peper en gember. De smaak is complex, harmonieus en heeft lichte tannine. Deze wijn wordt verkregen door de most een tweede maal te laten macereren op de overgebleven resten die gediend hebben voor de Amarone (ripassare), zodat de wijn de aroma's van deze topper tot zich kan nemen. Geschikt voor een middellange - lange bewaring.