Aia Vecchia – Lagone
Bosio – Egidio
Marramiero – Inferi
Marramiero – Pecorino
Re-Manfredi Rosso – Taglio Del Tralcio
Robijnrode kleur. Een intense geur van balsamico en fruitige toetsen. Na het walsen, duidelijke geur van cacao en zwarte kersen. Zeer mooi in de mond met zijdeachtige omhullende tannine. De finale is rond, romig, fruitig en heeft een lange afdronk. Deze wijn heeft de onmiskenbare mineraliteit, typisch voor de vulkanische bodem.
Serveren op 16-18°C
Spada – Valpolicella Ripasso Superiore
Robijnrood. Intens en sterk karakter. De geur is verrassend breed en intens met een mengeling van pruimen, zwarte kersen, peper en gember. De smaak is complex, harmonieus en heeft lichte tannine. Deze wijn wordt verkregen door de most een tweede maal te laten macereren op de overgebleven resten die gediend hebben voor de Amarone (ripassare), zodat de wijn de aroma's van deze topper tot zich kan nemen. Geschikt voor een middellange - lange bewaring.