B.puntoio Nero d’Avola – Cabernet
Robijnrode wijn. In de neus zijn geuren van rijpe aardbeien, blauwe pruimen,
krenten en specerijen te ontdekken. In de mond aroma’s van rijp rood en zwart
fruit, vijgen en kruidige tonen. De afdronk geeft rijpe tannine en milde zuren.
Tenuta Rapitalà – Campo Reale
Diepe robijnrode kleur, vol boeket van rijp zwart fruit, bramen, kersen en kruiden. In de mond een stevige, krachtige en kruidige structuur en een duidelijke aanwezigheid van zachte tannine en een delicate zuurtegraad. Kortom, alles mooi in balans gebracht.
Tenuta Regaleali – Rosso del Conte
Robijnrood. In de neus warm, zoet en complex. Kersen, vijgen, gedroogd fruit,
kruidig, en een toets vanille. In de mond, warm en zwoel, maar ook frisheid en
niet te zwaar. Een wijn met een heel eigen karakter, heel smakelijk en rijp, met
lengte en structuur.