Enter your keyword

Deli Italia heeft ook oog voor jouw zoet kantje

De nougataarten met verschillende smaken, de amandelkoekjes, chocolade’s, Leone fruitsnoepjes, hazelnootmeringue, enz… zullen je zeker kunnen bekoren. Vraag naar de “pistokkedos” voor het bereiden van een heerlijke Tiramisu. Cantucci vergezeld van een flesje Vin Santo zorgt voor een hartig dessert. Gebakjes uit Toscane zijn een echte aanrader bij de koffie.

Proef onze confituren die meer fruit dan suiker bevatten.

Honing

Verhoog je natuurlijke weerstand tegen de winter met de nieuwe honing van VILLA I CIPRESSI MONTALCINO, Toscane. De “Bombardone” inclusief pollen, propolis en koninginnebrij is de topper uit het assortiment.

Truffel en pikante peper is het ideale om te serveren bij kazen.

Koffie Passalacqua

pasloPassalacqua is aanwezig over de hele wereld maar zij blijven “kleine ambachtslieden” en dit reeds voor de 3de generatie. Nog steeds met dezelfde passie, inzet, kwaliteitsbewust, familiar, en bovenal ambachtelijk. Zij hebben een sterk gevoel van vasthoudenheid: verminder nooit van kwaliteit en selecteer enkel de beste ingriediënten. Pasalacqua is altijd een bedrijf geweest die enkel het beste aanbied, alleen het beste is goed genoeg. Ze gaan dan ook selectief op zoek naar de beste koffieplantages, hebben de modernste machines waar ze 16 verschillende blends maken zodat elk van hun klanten aan hun trekken komt. Wat zijn wij fier dat wij één van de beste koffiemakers ter wereld kunnen aanbieden in de winkel.

DSC_4293

Passalacqua