Enter your keyword

Setaro, de pastificio aan de voet van de Vesuvius

Eeuwenoude traditie uit Torre Annunziata

setaroLa vera pasta di Torre Annuziata. Gelokaliseerd in de baai van Napels, aan de voet van de Vesuvius.

Il pastificio Setaro is de enige overgebleven pastamakerij, daar waar er vroeger een 100 tal actief waren. Sinds 1939 produceren zij pasta met respect voor de natuur, de traditie, en dit reeds 3 generaties lang.

Tarwegriesmeel, zuiver bronwater, bronzen vormen en het droogproces van het deeg met gefilterde buitenlucht (tussen 24 en 120 uur) maken van deze pasta een uitzonderlijke pasta met een heerlijke smaak.

De manuele verpakking en de sluiting ervan met koperen rivetten maken dat deze pasta nog op een volledige ambachtelijke wijze is vervaardigd.
De pasta kan je daarom enkel vinden in de betere restaurants en in zorgvuldig geselecteerde verkooppunten door de gebroeders Setaro.

Wij zijn dan ook fier jullie deze Rolls Royce van de pasta te kunnen aanbieden in onze winkel.

Het productieproces bij Setaro

Bloem & ei pasta, rijst & brood

tajarin-typische-nudeln-aus-dem-piemont

Bloem en ei

L’antica Madia. Artisanale pasta uit Piemonte, samengesteld uit bijna 40% eieren. Deze pasta heeft een verrukkelijke zachte smaak .

Bloem typo 00 om zelf pizza bodems te maken, en Semola gran duro om pasta te maken zijn eveneens verkrijgbaar.

01_BJ79RR-alamy_636x431

Rijst

Carnaroli rijst. Ideaal voor risotto. Te verkrijgen natuur of met mediteraanse groenten of asperges.

brood

Brood

Elke vrijdag en zaterdag Italiaans brood te verkrijgen